MICROBLADING AV BRYN

Microblading er en semi-permanent makeup teknikk som ser naturlig ut. Den utføres med micro knivblad for å tilføre pigment i huden og som gir effekten av små hår.

Fordi bladet er så tynt, får man laget tynne streker, så tynne at de ser ut som hårstrå. Da lager man små hårstrå i mellom dine egne hår,eller der det skulle vært hår.

Fargen matches din egen hudtone og dine naturlige hår for at hårstråene skal blende inn. Rett etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når de har helet i løpet av 3 ukers tid.

Behandlingen består av en to-delt prosess, så innen 4-6 ukers tid må du komme tilbake til påfylling der hvor fargen ikke har satt seg.

FØR BEHANDLINGEN:

Ett konsultasjonsskjema fylles ut før timen. Dette må leses nøye og skal utelukke eventuelle kontraindikasjoner under og etter behandlingen.

UNDER BEHANDLINGEN:

Brynene vil bli tegnet med blyant slik at du får se hvordan formen vil bli. Vi tar ett bilde av deg før, under og etter behandlingen. Ta gjerne med bilde til inspirasjon.

PÅFYLL:

Du må komme tilbake etter 4-6 uker for å få en touch-up. Huden leges forskjellig, og noen vil oppleve falming i fargen. Touch-up behandlingen vil fullføre prosedyren. og du vil først da se det ferdige resultatet.

VARIGHET:

Avhengig av hudtype og riktig ettervern kan fargen vare fra 1 år og opp til 3 år. Man må påberegne refill etter 6-12 måneder.

ETTERBEHANDLING:

De første 24 timene er det viktig og vaske huden forsiktig med vann, for å fjerne/forebygge skorper og forurensing. Etter rens påføres helende og fuktighetsgivende krem. dag 2-7 bør man unngå vann og berøring.

UNNGÅ:

- Sol på 1 uke

- Basseng og sauna på 1 uke

- Trening på 3 dager

- Sminke på bryn i 2 uker

LURER DU PÅ OM MICROBLADING ER NOE FOR DEG? BESTILL GRATIS KONSULTASJON!

MICROBLADING MED SHADING

Microblading med shading (skyggelegging) innebærer samme prosess som ordinær microblading. I tillegg vil man utføre en tilleggsteknikk der man skyggelegger brynet med en svakere farge som vil skape et mer «sminket» og soft resultat.

MICROBLADING MED OMBRE

Microshading eller OMBRE BROWS er en ren skyggeleggings-teknikk som skaper et pudrete uttrykk. Perfekt for deg som liker et mer «sminket» resultat. Passer også til deg som også har en gammel og svak tatovering fra før.

MICROBLADING UTFØRT AV VÅR BRYNSTYLIST LIZBETH

MICROBLADING UTFØRT AV VÅR BRYNSTYLIST SAJIYA

SE PRISER OG BESTILL TIME