HVORDAN BLIR DITT NESTE BESØK HOS OSS?

Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til et trygt sted, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritert. Regjeringen har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og våre ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.

Hva gjør vi?

Avstand
Vi tilrettelegger for god nok avstand blant våre kunder, i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. God avstand vil gjelde for både ventearealet og der du får din behandling.

God rengjøring!

Når du kommer til oss, vil vi sikre at det er rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. Det er flere berøringsflater du som kunde er i kontakt med, og disse blir hyppig rengjort og desinfisert mellom behandlinger.

Trygghet kommer først

Vi dokumenterer alle våre smitteverns-prosedyrer. Vi har derfor rutiner for hvordan vi skal kontakte våre kunder dersom det er nødvendig for smitteverns-arbeidet. Dette betyr at vi tar vare på ditt navn og telefonnummer i to uker etter du har vært hos oss, for å sikre alle kunders trygghet!

Hva kan du gjøre?

Kom alene!
Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig.

Ha god håndhygiene

Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til oss, er det tilrettelagt for håndhygiene enten ved håndvask eller hånddesinfeksjon, som vi ønsker at du benytter deg av. Selv om vi har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, så unngår vi håndhilsning og sier velkommen på andre måter!


Endre timen din hvis du er syk eller har symptom

Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre timen hos oss. Dette gjelder også for milde symptomer. Trenger du å endre timen din, kan du se vår hjemmeside eller ringe oss direkte

Unngå kontant betaling

Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og vi ønsker å begrense bruk av kontanter hos oss. Vi setter derfor pris på om du benytter andre betalingsmuligheter dersom det er mulig.

Hygienetillegg

Hygiene har alltid vært høyt prioritert hos oss, men nå følger vi helsemyndighetenes råd svært nøye og setter inn ekstraordinære tiltak og rutiner, samt lengre tid mellom hver behandling. Det vil derfor bli lagt til ett hygienetillegg på 50,- pr. kunde. Vi håper dere har forståelse for at vi tar dette seriøst og gjør alt vi kan for å passe på våre kunder og oss selv slik at vi kan holde klinikken åpen! 

Hvis det er noe du lurer på, ta kontakt så finner vi ut av det sammen :)