UNIVERSAL CONTUR WRAP

Universal Contour Wrap er effektivt for alle som er på utkikk etter en "kick-start" for å komme i form! Vår dobbelgaranti garanterer at du vil gå inn 15cm på din første behandling - om ikke får du behandlingen gratis! Med forbehold om at du ikke går opp i vekt garanterer vi at minst 15cm skal forbli av i minst 30 dager ellers får du en ny behandling. Garantien gis kun ved full kroppsbehandling og instruksene for etterbehandling må følges for garantiens gyldighet.

Universal Contour Wrap er en kroppsinpakning som kun benytter seg av naturlige mineralske komponenter. Disse mineralene har den egenskapen at de trekker ut avfallstoffer (f. eks. fra kaffe, te, røyking, alkohol og forurensing) lagret i og rundt fettcellene i kroppen vår. Dermed blir huden fast og kompakt slik at vi går inn i cm, samt tilstader som cellulitter og strekkmerker blir forbedret. Vi anbefaler en kur på 3-4 ganger med 7-10 dagers mellomrom for en fullverdig detox! Da kan du også forvente at du går inn 1-2 buksestørrelser.

Universal Contour Wrap er kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger og vinner stadig tester. Behandlingen går ut på at du pakkes inn i ca. 25 elastiske bandasjer som har ligget og trukket i en varm mineralholdig leireløsning. Termodress - du ligger ca. 1 time med dressen før bandasjene tas av igjen.